Logo

Pernilles lakse-spinat fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Meget hurtig og lækker mad i en fart!
500 g pasta
200-300 g røget laks
En pakke babyspinat
12 blomme eller cherry tomater
¼ l fløde (kaffefløde kan også anvendes)
Maizena
Salt og peber


Pastaen koges.
Spinaten kommes i en gryde sammen med flødes og bringes i kog.
Småkoges i ca 12 min hvorefter der krydres med salt og peber.
Skær tomaterne i både og laksen i mindre stykker.
Steg den sammen på panden med peber i 5 min. (laksen gerne lidt længere end tomaterne, som ikke må blive bløde!)
Kom det hele i et fad.
Først pasta ovenpå laks/tomat blanding herefter spinat og fløde.
Klar til servering!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her