Logo

Penne Santa Barbara

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækker gæsteret, når bølgerne ikke går alt for højt. Det er en konge-ret med succes både til hverdag og når familie og venner kommer forbi. Husk basilikum skal være frisk...

kyllingefilet (skåret i små tern)
karry (bedst lidt stærk)
1 hel plante basilikum (af de små)
parmesan
penne
valnødder friske (husk at tjekke datoen)
1 kvart piskefløde
1 bouillontern opløst i 1 dl kogt vand
1 rød peber skåret i tern
cherrytomater

Svits kyllingetern i karry Svits peberfrugter i tern kog op med bouillon og fløde smag til med salt og peber Hak valnødderne og cherrytomater lægges i og varmes igennem.

Med frisk penne og parmesan og friskhakket basilikum smagt til med friskkværnet peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her