Logo

Peberrodssild - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g sildefileter
salt, peber
2 spsk olie
2 spsk reven peberrod
2 spiseæbler
brøndkarse

Drys sildefileterne med salt og peber.

Steg dem gyldne i olie.

Hæld kun 1 spsk på panden til at begynde med.

Hold dem varme på et fad.
Hak æblerne groft og kog dem møre med en par spsk vand i en kasserolle. Smag til med reven peberrod.

Smør en skefuld på hver fiskefilet og sæt fadet i en varm ovn ved 180ºC i 10 min.

Pynt evt. med brøndkarse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her