Logo

Pebermynte pastiller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g flormelis 
2 æggehvider 
Pebermynteolie/-essens 
Overtræks chokolade
 
Pisk æggehviderne sammen og bland dem med sigtet flormelis.
Massen skal blive smidig og let flydende.
Smag til med pebermynte-olie eller pebermynte-essens.
Form mellem 2 teskeer minimedaljer på bagepapir og kom herefter en lille top af smeltet chokolade oven på hver.
Tildæk pastillerne med folie og sæt dem i køleskabet i minimum et døgn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her