4 personer:
1 løg (150 g)
4 peberfrugter (600 g)
500 g pasta
1 fed hvidløg
1 chili
1 spsk olivenolie
1 dåse hakkede tomater (400 g)
salt og peber
1 person:
¼ løg (40 g)
1 peberfrugt (150 g)
125 g pasta
¼ fed hvidløg
¼ chili
¾ tsk olivenolie
¼ dåse hakkede tomater (100 g)
salt og peber
Sauter finthakket løg, hvidløg og chili i en gryde med olivenolie og tilsæt peberfrugterne skåret i strimler.
Lad det simre under omrøring ved svag varme ca. 5 minutter.
Krydr med salt og peber og tilsæt de hakkede tomater.
Lad saucen simre 10-15 minutter - spæd evt. med lidt vand undervejs.
Kog pastaen al dente efter pakkens anvisning og hæld den på et dørslag.
Vend den varme pasta i saucen og server straks med godt brød.
Energi pr. portion: 2489 kJ/597 kcal Protein: 13,1% Fedt: 10,3% Kulhydrat: 76,6%