Logo

Paté

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g svinekød
200 g kalvelever
200 g spæk
2 æg
2-3 dl fløde
salt og peber
1-2 fed presset hvidløg
1 tsk rosmarin/herbes de provence
bacon

Svinekød, kalvelever og spæk hakkes gennem kødmaskinen.
Rør æg og fløde i og krydr med salt, peber, hvidløg og rosmarin.

Beklæd en aflang form (1 ½ L) med bacon.
Kom farsen i og bag ca. 1 time ved 200º.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her