Logo

Pastinak med tomat og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg pastinakker
250-300 g tomater el. hakkede fra en ds
100 g ost fx cheddar
1 ½ dl yurghurt naturel
 
Skræl pastinakkerne og skær dem i skiver. skær tomatene i skiver.
Riv osten groft og tag 2 spsk fra.
Læg pastinakkerne og tomaterne lagvis, med osten imellem i et ovnfast fad.
Fordel yoghurten over, drys osten over og dæk fadet med alufolie.
Sæt i kold ovn på den midterste ribbe ved 200°C i ½ time.
Fjern alufolien og bag videre endnu 10 minutter til overfladen er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her