Logo

Pastasalat med peberfrugt og gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 gram pastaskruer (evt. blandede)
1 rød peberfrugt
2 gulerødder
1 rødløg
4 soltørrede tomater
 
Dressing:
3 spsk olie
1 ½ spsk balsamico eddike
1 ½ spsk vand
salt og peber
 
Pastaen koges efter anvisning på pakken, afkøles og kommes i en skål.
De soltørrede tomater opblødes i koldt vand.
De soltørrede tomater, peberfrugt, rødløg og gulerødder skæres i tynde strimler og kommes i skålen og blandes med pastaen.
Dressingen blandes og hældes henover.
Rist evt. nogle pinjekerner på en varm og tør pande til de er gyldne.
Afkøl dem på et stykke køkkenrulle og drys dem over pastasalaten umiddelbart før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her