Logo

Pastagratin med krydderurter, kalkun og grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g pasta
250 g kalkunbryst i tynde strimler
3 flåede tomater (hakkede)
250 g frisk spinat, eller 125 g frossen, presset fri for vand
2 fed hvidløg (hakket)
olie til stegning
50 g grovhakket friske krydderurter (timian, basilikum, persille,
oregano)
3 æg
1 dl cremefraiche
paprika
200 g revet ost
olie til gratinfadet.

Sæt pastaen over i kogende vand.
Kom olie på panden, rist hvidløg og kød, tilsæt tomater og spinat, og lad lige spinaten falde lidt sammen.
Tag panden af ilden, tilsæt krydderurter og cremefraiche, krydr. med salt, peber og paprika.
Del æggene, blommerne røres i kødblandingen,
Bland kødblandingen med den kogte pasta, hviderne piskes meget stive, og vendes forsigtig i kød pastablandingen. det hele hældes i et smurt gratinfad, og drysses med ost.
Bages ca 40 min. i en 200°C varm ovn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her