500 g pasta
250 g kalkunbryst i tynde strimler
3 flåede tomater (hakkede)
250 g frisk spinat, eller 125 g frossen, presset fri for vand
2 fed hvidløg (hakket)
olie til stegning
50 g grovhakket friske krydderurter (timian, basilikum, persille,
oregano)
3 æg
1 dl cremefraiche
paprika
200 g revet ost
olie til gratinfadet.
Sæt pastaen over i kogende vand.
Kom olie på panden, rist hvidløg og kød, tilsæt tomater og spinat, og lad lige spinaten falde lidt sammen.
Tag panden af ilden, tilsæt krydderurter og cremefraiche, krydr. med salt, peber og paprika.
Del æggene, blommerne røres i kødblandingen,
Bland kødblandingen med den kogte pasta, hviderne piskes meget stive, og vendes forsigtig i kød pastablandingen. det hele hældes i et smurt gratinfad, og drysses med ost.
Bages ca 40 min. i en 200°C varm ovn.