Logo

Pasta med tunsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dåser tun i vand (godt afdryppede)
1 løg
2 fed hvidløg
2-3 ansjoser
1 dåse flåede tomater
2 dl grønsagsbouillon
tomatpuré
2 spsk pinjekerner
2 spsk korender
salt, peber
basilikum el. oregano efter smag
masser af frisk persille
rasp
Pasta (Linguine fx.)

Løg og hvidløg hakkes og svitses i lidt olivenolie (5 min.) Tilsæt hakkede ansjoser (de bliver helt opløst). Tilsæt tomater, bouillon, tomatpuree, krydderurter. Læg låg på og lad det simre i en halv time (rør af og til). Tilsæt pinjekerner og korender evt. mere salt og peber. Kog yderligere et par minutter. Tilsæt tunen forsigtigt. Skru ned for varmen og lad det varme igennem. Tilsæt hakket persille.

Server saucen i dybe tallerkner ovenpå. Friskkogt pasta. Drys med rasp (eller parmesanost). Server med godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her