1 port.
½ dl fiskebouillon
¾ spsk tør vermouth
1 tsk finthakket skalotteløg
1 tsk blød plantemargarine
75 g pasta, koges i rigeligt vand
100 g rejer med skal
½ spsk olivenolie
2 spsk frisk kørvel eller bredbladet persille
Kog fiskebouillon, vermouth og skalotteløg, til det smager godt.
Pisk margarinen i, så bouillonen bliver lidt fyldigere.
Tør rejerne af og svits dem let i olivenolien, de skal være lidt rå i midten.
Server pastaen på dybe tallerkener.
Hæld saucen over og til sidst rejerne og frisk kørvel eller bredbladet persille.
Server en råkostsalat som forret, fx. en blomkålssalat med lidt vinaigrettesauce. Slut af med en moden pære.
Til fest foreslår vi en sorbet med frugt og bær og en mandelflarn.
Næringsindhold i 1 portion pasta (75 g ukogt) med sauce, råkostsalat med ½ spsk vinaigrettesauce og 1 pære
kj 2210, kcal 530, fibre 5,1g, fedt 16,0g (27E%), mættet fedt 2,3g, flerumættet fedt 4,9g, P/S 2,0, kolesterol 80 mg.