Logo

Pasta med asparges og pebersmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Resten af pebersmørret skal nok få ben at gå på: Det smager fremragende til grillsteaks

Resten af pebersmørret skal nok få ben at gå på: Det smager fremragende til grillsteaks. Tilberedning: 25 min. (plus tid til afkøling)

 

2 tsk grøn peber (fra glas)

1 hvidløgsfed

120 g smør

1 spsk citronsaft

salt

500 g grønne asparges

½ bundt kørvel

250 g tagliatelle

3 spsk pebersmør

salt og evt citronsaft

 

A. Den grønne peber dryppes af og hakkes fint.

Hvidløgsfeddet hakkes fint.

Stuevarmt smør røres cremet med elpiskeren.

Citronsaft, hvidløg og grøn peber røres i, og der krydres med salt.

Smørret lægges i striber på plastfolie, som rulles fast sammen og lægges i køleskabet i ca. 1 time.

 

B. De grønne asparges skylles, nederste halvdel skrælles og de træede ender skæres af.

Aspargesene skæres på skrå i 4-5 cm lange stykker.

Bladene nippes af ½ bundt kørvel og de hakkes groft.

 

C. Tagliatelle koges i rigeligt letsaltet vand efter anvisning på emballagen.

3 spsk pebersmør smeltes på en pande.

Aspargesstykkerne tilsættes og steges ved stærk varme i 4-6 minutter.

 

D. Vandet hældes fra pastaen.

Asparges og kørvel vendes i pastaen, og det hele blandes godt.

Smag til med salt og eventuelt citronsaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her