Logo

Pasta gratineret med oksekød og svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

1 pk. fersk fettucine pasta
250 g hakket oksekød 8-10 %
1 fed hvidløg
1 timian
4-5 store champignon
ca.4 spsk parmesanost
skal fra citron
olivenolie
Salt og peber

Sæt ovnen på 225ºC. Kog pastaen efter anvisning. Rør farsen med hvidløg, timian, salt og peber og form til kødboller. Skær champignon i mindre stykker. Fordel pasta, rå kødboller og champignon i to mindre smurte, ovnfaste forme. Drys osten over og dryp lidt olie over. Gratiner pastaen i ca. 7 min. indtil kødet er gennemstegt. Drys citronskal og peber over og server. En tomatsalat smager godt til.

Har du lyst til kødboller på pizzaen skal du ikke stege kødet først. Det bliver gennemstegt i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her