400 g pasta penne
2 spsk olivenolie
1 stort hakket løg
2 hakkede fed hvidløg
2 spsk finthakket jalapenopeber
1 tsk finthakket rød chili
300 g kyllingefilet
200 g skinkestrimler
1 tsk kommen
3 tsk oregano
1 ds hakkede tomater
1 pakke Taco skaller
200 g revet ost
Kog pennene i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af.
Svits imens løg, hvidløg, jalapenopeber og chili i olie i en gryde.
Skær kyllinge kødet i strimler og lad det stege med sammen med skinken. Hæld de øvrige krydderier og tomater i og lad det koge godt sammen. Smag til med salt og peber og vend de afdryppede penne i.
Fordel blandingen i Taco skallerne, der sættes på en bageplade, drysses med revet ost og grilles i ovnen, til de er gyldenbrune.
Server salat til og cremefraiche.