Logo

Pasta à la Mexico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g pasta penne
2 spsk olivenolie
1 stort hakket løg
2 hakkede fed hvidløg
2 spsk finthakket jalapenopeber
1 tsk finthakket rød chili
300 g kyllingefilet
200 g skinkestrimler
1 tsk kommen
3 tsk oregano
1 ds hakkede tomater
1 pakke Taco skaller
200 g revet ost
 
Kog pennene i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af.
Svits imens løg, hvidløg, jalapenopeber og chili i olie i en gryde.
Skær kyllinge kødet i strimler og lad det stege med sammen med skinken. Hæld de øvrige krydderier og tomater i og lad det koge godt sammen. Smag til med salt og peber og vend de afdryppede penne i.
Fordel blandingen i Taco skallerne, der sættes på en bageplade, drysses med revet ost og grilles i ovnen, til de er gyldenbrune.
Server salat til og cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 907 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her