Logo

Partering af hummer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kogte hummere
 
Flæk hummeren på langs fra rygsiden med en kraftig, skarp kniv.
Fjern maven, den sidder fremme ved hovedet, lige bag ved øjne og
følehorn og fjern også den mørke tarmstreng gennem halen.
I mavens sted kan man lægge hakket persille.
Tag den grønne indmad og evt. rogn ud og server det sammen med
hummeren.
Kløerne knækkes fra undersiden med en hummertang (nøddeknækker )
eller hammer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (11 stemmer)
Siden er blevet set 1.771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her