1 poulard
1 stort løg
60 g smør
1 spsk paprika edelsüss
1 grøn peber
1 stort tomat
2 ½ dl cremefraiche
2 spsk hvedemel
2 spsk fløde
salt
Skær poularden i 8 dele, og drys dem med salt.
Hak løget fint.
Smelt smørret, uden at det bruner i en stor stegegryde.
Steg løget til det er gennemsigtigt, drys paprika over, lad dette koge et øjeblik, og rør et par gange i det, indtil paprikaen bliver rødbrun.
Kom den udskårne poulard i, og lad den stege et par minutter på alle sider.
Skær den grønne peber i strimler, flå og hak tomaten, og kom dette ned i gryden.
Rør atter godt rundt, læg låg på, og lad retten koge stille, indtil poularden er mør, om nødvendigt kan man tilsætte lidt vand fra tid til anden.
Regn med ca. 1 ½ times stegetid.
Bland creme fraichen med melet og lidt vand.
Tag poularden op af gryden, rør creme fraichen i, og tilsæt fløden.
Server poulardstykkerne i saucen ledsaget af nudler.