16 kammuslinger
4 pangasius filet (anden fast fisk kan bruges)
1 fennikel
2 dl Noilly Prat
4 dl piskefløde
100 g parmaskinke
Saften fra ½ citron
Olivenolie
Salt og peber
Parmaskinken skæres i mindre stykker, som sprødsteges i lidt olivenolie.
Sættes herefter til side til anretningen.
Fisken og kammuslingerne ordnes, fisken skæres i passende stykker (4-5 stk pr. filet).
Fennikelen skæres i små tern, som svitses let i olivenolie på en pande, tilsæt derefter Noilly Prat som reduceres til det halve ved svag varme.
Fløden og citron tilsættes sammen med fisken som krydres med salt og peber.
Lad det simre ved svag varme ca. 3 min, vend fisken og lad det simre ca. 3 min på den anden side.
Imens steges kammuslingerne ca. 1 ½ min i lidt olivenolie på hver side.
Anretning:
Fisken anrettes med kammuslingerne og toppes med den sprødstegte parmaskinke.
Hertil serveres ris eller frisk pasta.