Logo

Paneret skinkeschnitzel med ærter og brasede kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skinkescnitzler
olie til stegning
400 g ærter
1 løg, finthakket
2 æg, sammenpisket
hvedemel
rasp
800 g kartofler
smør

Kartoflerne koges møre og stilles koldt.
Skæres i skiver når de er kolde.
Schnitzlerne bankes flade med håndroden og paneres i hvedemel, æg og rasp.
Steges ca. 3-4 minutter ved svag varme på begge sider, afhængig af
tykkelse.
Krydres med salt og peber.
Schnitzlerne tages af panden og der tilsættes lidt smør.
Kartoflerne brases gyldne og krydres med salt og peber.
I anden lille gryde sauteres de finthakkede løg og der tilsættes ærter.
Varmes igennem.
Servér evt. med lidt smørsauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.475 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her