Logo

Pærer i solbærsauce 5 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
4 pærer (700 g)
1 stang vanilje
250 g friske eller frosne solbær
100 g sukker
 
1 person:
1 pære
¼ stang vanilje
75 g friske eller frosne solbær
25 g sukker
 
Kog en lage af sukker, flækket vaniljestang og 2 ( ½ ) dl vand.
Læg skrællede, hele pærer uden kernehus i lagen og lad dem simre 5 minutter ved meget svag varme.
Tag gryden af varmen og lad pærerne trække 10 minutter.
Tag pærerne op med en hulske og fjern vaniljestangen.
Kog lagen igennem med solbær ca. 5 minutter.
Blend til en glat sauce og hæld den over pærerne.
Server desserten lun eller kold.
 
Energi pr. portion: 1108 kJ/266 kcal  Protein: 2,2% Fedt: 4,6% Kulhydrat: 93,2%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 801 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her