8 portioner
½ lagkagebund
1 ds pærer (ca. 8 halve)
Lagkage:
2 æg
2 dl sukker
3 dl hvedemel
1 ½ dl bagepulver
50 g blød plantemargarine
1 dl mælk
Marengs:
3 æggehvider
1 dl sukker
Tilbered lagkage. Bland hvedemelet med bagepulver.
Pisk æg og sukker skummende og rør melet i.
Smelt margarinen forsigtigt og rør det i dejen sammen med mælken.
Bag i en springform ved 175°C ca. 35 minutter.
Flæk kagen til 2 bunde.
Læg de halve pærer på den ene lagkagebund.
Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukkeret og pisk nogle minutter mere.
Fordel marengsen over pærerne og bag ved 175°C i 6-8 minutter, til marengsen begynder at få farve.
Næringsindhold i 1 portion
kj 850, kcal 200, fibre 2,0g, fedt 3,7g, mættet fedt 0,8g, flerumættet fedt 1,3 g, P/S 1,7, kolesterol 32mg.