Logo

Påskeæg med ristede mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g ren, rå marcipan
25-50 g smuttede, grofthakkede mandler
mørk chokolade til overtræk
halve, smuttede mandler til pynt

Rist mandlerne let på en pande, og skrab dem ud på et bræt.
Hak dem lidt finere, ælt dem i marcipanen, og form massen til æg.
Dyp æggene i chokoladen, og pynt med en halv mandel.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her