Logo

Ovnbagte grønsager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

gulerødder kartofler rødbeder persillerødder porrer eller rødløg
(citron)olie
lidt frisk rosmarin
salt og peber fra kværn      
 

Skræl alle grønsagerne, skær porrerne i ringe (rødløg i store tern) del alle grønsagerne i mindre stykker.
Smør et indfast fad med lidt (citron)olie og læg grønsagerne i fadet.
Bland salt og peber, hakket rosmarin og lidt olie i grønsagerne. Bages i ovnen ved 175°C i ca. 45 min.
Bruges som tilbehør til f. eks. kylling, frikadeller, hakkebøf, smager også godt til fisk.

 
Tips: Citronolie er solsikkeolie tilsat citron og kan købes i de fleste supermarkeder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her