Logo

Ovnbagt kanin med tomat og rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
1 hel kanin
6 modne tomater
5 stilke rosmarin
1 lille buket timian
2 laurbærblade
1 tsk korianderkorn
2 dl Madeira
2 dl hvidvin
Salt, peber
Olivenolie
 
Tomatsauce:
6 overmodne tomater
6 fed hvidløg
Hakket timian og rosmarin
Salt, peber
2 dl olivenolie
1 dl hvidvin
25 g koldt smør
 
Tomatsauce:
Kog alle ingredienser undtagen smør godt igennem og blend herefter.
Si saucen og monter med kolde smørtern.
Smag til med salt og peber.
 
Del kaninen i kølle, bov, hals og ryg i lige store stykker.
(Gem evt. leveren til fuglele­vermousse.)
Brun stykkerne godt af i hed olie og læg dem i et ovnfast fad.
Kom resten af ingredi­enserne i fadet.
Dæk med låg og stil i ovnen ved 125ºC i ca. 3 timer.
Hæld tomatsauce over kaninen og server omgående.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her