Logo

Ovnbagt fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 tsk oliemargarine
500 g torskefilet
1 stortløg
6 tomater
saft af ½-1 citron
salt og peber
dildkviste

Dressing:
2 dl fromage frais
1 dl cremefraiche 9%
salt og peber
3 spsk hakket dild, persille, purløg
evt. hvidløg

Pensl et ovnfast fad med oliemargarinen. Læg først torsken i, dernæst løg og tomater skåret i skiver og drys med salt og peber og dildkviste. Dryp citronsaft over og dæk fadet med folie. Fisken bages i ovnen ved 200°C i ca. 20 min., til fisken er mør.

Rør fromage frais og cremefraiche godt sammen og smag til med hakket grønt, salt og peber og evt. hvidløg. Server fisken sammen med dressing og tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.085 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her