Logo

Ostestænger 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g koldt smør 
125 g hvedemel (2 dl) 
125 g revet mild Danbo 
1 drys paprika 
 
Bagetid 6-8 min. ved 200ºC.
Smuldr smørret i melet.
Tilsæt ost og paprika, og ælt dejen let sammen.
Læg den i køleskab mindst ½ time.
Rul dejen ud på et melet bord, ca. ½ cm's tykkelse.
Skær den ud i stænger med en kagespore, ca. 1x10 cm.
Læg dem på bageplade og bag dem øverst i ovnen til de er gyldne.
Servér dem lune, fx. til en drink, til suppe eller til en osteanretning som afslutning på en middag.
Tips: Ostestængerne er velegnede til dybfrysning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 674 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her