Kødruller:
1 chili, rød eller grøn
1 fed hvidløg
6 meget tynde skinkeschnitzler, ca. 100 g pr. stk
30 g smør
1 løg
meget lidt anis
2 spsk sød indonesisk soyasauce
2 dl vand
5 ½ dl vand
3 dl løse ris
1 rød peberfrugt
½ agurk
6 ringe ananas
½ dl rosiner
Skyl chilien. Tag kernerne ud. Hak chilien
Pil og pres hvidløget.
Kom chili og hvidløg i en lille skål. Bland det.
Fordel blandingen på de 6 skiver kød.
Rul hver skive sammen og luk med en kødnål.
Kom smørret i en sauterpande. Brun det og skru ned.
Læg kødrullerne i panden og brun dem på alle sider.
Pil og hak løget.
Kom løget i panden.
Drys ½ tsk salt, lidt peber og anis over kødrullerne.
Hæld soyasauce og vand i panden.
Læg låg på panden og steg i 8 minutter.
Vend kødrullerne og steg i 8 minuter.
Smag retten til.
Løse ris:
Hæld vand og ½ tsk salt i en gryde. Læg låg på gryden og kog vandet. Skru ned.
Hæld risene i gryden. Læg låg på gryden og kog i 12 minutter.
4-salat:
Skyl peberfrugten. Tag kernerne ud og skær den i terninger.
Skyl agurken og skær den i terninger.
Skær ananasringene i små stykker.
Kom peberfrugt, agurk og ananas i en glasskål. Bland.
Drys rosiner over.