1 ½ kg oksebov
1 spsk jomfruolivenolie
½ spsk smør
4 mellemstore løg
½ kinakål
4 fed hakket hvidløg
1 lille bdt hakket persille
2 ds hakkede tomater med oregano og basilikum
3 spsk æblecidereddike
1 smuldret grønsagsbouillonterning
evt. hvedemel til jævning
groft havsalt og groft peber
Dup kødet tørt og skær nogle snit i fedtkanten.
Brun herefter kødet i fedtstoffet i en stegegryde eller en dyp pande ved jævn varme og krydr med salt og peber.
Tag kødet op og kasser stegeskyen.
Skær nu løgene i grove både og kinakålen i tynde strimler på tværs.
Læg alle de friske grønsager i bunden af gryden, hæld tomaterne på og tilsæt eddiken og bouillonterningen.
Læg stegen oven på alt dette og bring retten i kog under låg.
Dæmp varmen og lad retten småkoge i ca. 2 timer, eller til stegen er mør.
Tag nu kødet op og hold det varmt.
Jævn evt. den gode sauce med hvedemel udrørt i lidt vand og smag til med salt og peber.
Skær stegen ud på tværs af kødfibrene.
Server pasta til.