Logo

Nye danske kartofler med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg nye kartofler
½ liter hvidvin
250 gram smør
Krydderurter efter behag (persille hakket rødløg estragon timian og basilikum)

Kog de nye kartofler.
Kog hvidvinen ⅓ ned, tilsæt smeltet smør.
Bland de groft hakkede krydderurter og rødløg i hvidvin/smør blandingen. Denne blanding hældes over kartoflerne ved servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her