1 ¼ kokosmælk
½ dåse hakkede tomater
saften fra en citron
600 g rejer
1 spsk olie
1 fed hvidløg
1 hakket løg
1 tsk paprika
1 tsk gurkemeje
1 tsk hakket ingefær
1 hakket grøn chili (uden kerne)
peber, salt, 1 knsp spidskommen
1 pakke nudler (200-250 g)
Olien opvarmes i en wok/ pande.
Tilsæt løg, chili, hvidløg sammen med krydderierne og lad det simre i 2 min. for svag varme.
Tilsæt rejerne og skru op for varmen, steg rejerne indtil de er
gyldenbrune.
Tilsæt hakkede tomater, og kokosmælk og smag til med salt, peber og citronsaft.
Lad retten simre for svag varme i 2 -3 min.
Hæld de kogte nudler over i retten og servér.
Tips: Kan varieres med fisk, fx laks eller anden fisk med fast kød.
Pynt evt. med koriander.