Logo

Nudler med muslinger og asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

I opskriften er der anvendt blåmuslinger, men også hjertemuslinger eller en blanding af forskellige muslinger kan indgå.
 
400 g æggenudler
1 bdt grønne asparges
½ kg blåmuslinger
1 spsk akaciehonning
2 spsk extra jomfruolivenolie
Saft af 1 citron
Salt, hvid peber
½ l. vand
1 bdt koriander
 
Nudler: Bring en stor gryde vand i kog.
Kom nudlerne i og lad træk­ke i vandet i ca. 3 minutter.
Dryp af i en sigte.
 
Muslinger: Skyl muslingerne og kasser de åbne.
Læg de lukkede mus­linger i en dyb tyndbundet pande sammen med vand, honning, oli­venolie, citronsaft, salt og peber.
Læg eventuelt et låg over og damp muslingerne over så kraftig varme som muligt.
Ryst eventuelt pan­den let frem og tilbage, så åbner muslingerne sig hurtigere.
Kasser de muslinger der ikke er åbne.
 
Bland nudlerne med de varme muslinger og drys koriander over.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her