Logo

Nougatbrød med hvid chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g marcipan
200 g nougat eller fast ganache
100 g grøn pistaceciemasse
150 g hvid chokolade
20 g mørk chokolade
kandiserede appelsinskiver
miniroser
sølvkugler
guldstøv

Rul marcipanen ud i ca 20x30 cm. på flormelis.
Kom nougat på i skiver, eller smør kold ganache på med en kniv, smør
pistaciemassen på og rul som roulade.
Pensl brødet med hvid chokolade, lad det stivne, og hold den hvide
chokolade lige omkring de 30°C i vandbadet.
Dyp brødet i chokoladen og stil til tørring på bagepapir.
Pynt med striber af mørk chokolade, skiver af appelsin, centrum af
miniroser, sølvkugler og stjerne drys.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her