Logo

Nakkekoteletter med stuvede champignoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g nakkekoteletter
3 spk. hvedemel
lidt salt og lidt peber
2 x 20 g smør (saltet)
500 g champignon
4 dl mælk
35 g hvedemel
600 g kartofler
300 g haricots verts
 
Kartoflerne sættes over at koge.
Koteletterne bankes let med håndroden og vendes i hvedemel, salt og peber.
Steges i smør i 7 minutter på hver side.
Champignon renses, skæres i kvarte og ristes i lidt smør.
Melet drysses i og mælken tilsættes, koges igennemen.
Smages til med salt og peber.
Bønnerne koges i let saltede vand.
Server koteletterne anrettede på fad sammen med bønnerne og
champignonsaucen i sauceskål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.254 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her