4 nakkekoteletter - 1 ½ cm tykke ca. 600 g
1 ½ spsk farin
olie
½ knoldselleri - ca. 500 g
250 g spinat
1-2 friske røde chili
2 fed hvidløg
1-2 stilkecitrongræs
1-2 lime frugter
4 dl jasmin ris
Skær skrællen af sellerien og skær den i grove stykker.
Pluk spinaten, skyl den grundigt i flere hold vand og slyng vandet af den.
Flæk chilien, skrab kernerne ud snit chilien i tynde strimler.
Hak 1 ½ fed hvidløg og fjern de yderste lag på citrongræssen og snit den i tynde ringe.
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle.
Gnid dem med ½ hvidløgsfed og drys dem med peber.
Varm en wok, stegegryde eller pande godt op og hæld olie i.
Smelt farinen i olie under omrøring - Brun koteletterne i karamellen et par menutter på hver side og tag dem op.
Drys med salt og brun selleri i resten af karamellen og tilsæt så chili, hvidløg og citrongræs.
Lad det svitse et par minutter før 3 dl vand tilsættes,
Lad det så få et opkog.
Læg koteletterne i wokken og læg låg på og skru ned for varmen og lad retten simre ca. 8 minutter til koteletterne er gennemstegte.
Tag koteletterne op og vend spinaten i til den lige falder sammen.
Smag til med limesaft, salt og peber, læg koteletterne tilbage i wokken og serér med kogte ris.