Logo

Nøddepostej 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g champignon
200 g hakkede hasselnødder
2-3 porrer
ca. 100 g kogte afkølede ris
3 æg
1 dl fløde
timian & rosmarin
salt og peber

De hakkede nødder, porrer i tynde skiver og champignon i skiver svitets i olie på en varm pande.
Romsmarin, timian, salt og peber tilsættes efter smag.
Ingredienserne køler af i en skål.
Når temperaturen er faldet lidt tilsættes under omrøring, æg og fløde.
Risene blandes i.
Retten hældes i en ovnfast form, eller i et fad og stilles i 200°C varm ovn ca. 45 minutter
Varm som tilbehør til fx. kødretter eller med friske grønsager.
Som juleret med rødkål og brune kartofler.
Kold på brød med en smule persille som pynt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her