Logo

Nøddecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g mørk chokolade
100 g hasselnødder
2 spsk honning uden top
½ dl piskefløde
 
Rist hasselnøddernee på en tør pande ved svag varme i ca 5 min, til de lugter stegt.
Kom dem varme i en foodprocesser eller blander med chokoladen brækket
i mindre stykker og honningen.
Kør til det er jævnt og glat, tilsæt piskefløden undervejs.
Nøddecremen kommes på glas med låg og opbevares i køleskab, hvor den
er holdbar en uge.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her