Logo

Myntegele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g friske mynteblade
 1 liter usødet æblesaft
 1 brev Gul Melatin (40 g)
 750 g sukker
 
Myntebladene skylles, overhældes med æblesaften.
Koges 5 min. Bladene tages op og trykkes tørre over gryden.
Saften måles, der skal være 1 liter. Saften bringes i kog.
Den Gule Melatin tilsættes under omrøring.
Gives et opkog på 1 min.
Sukkeret drysses lidt efter lidt i den kogende saft. Koges 1 min.
Geléen skummes, fyldes i Atamon skyllede glas, der lukkes dagen efter.
Geléen kan evt. tilsættes lidt grøn frugtfarve og lidt hakkede mynteblade
efter kogningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (10 stemmer)
Siden er blevet set 2.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her