Logo

Mynte, kapers og meget andet-salsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne portion rækker lige til 1 lammekølle (men lav bare mere, hvis du har lyst).
Det smager fantastisk til lammekølle. Meget mere er der egentlig ikke at sige om denne salsa. Det skulle da lige være, at den også er god til oksekød, vildt, fjerkræ og fed fisk.
Salsaen holder sig et par dage i køleskabet, men kan du holde dig fra den så længe? .

Bladene fra 75-100 g myntekviste, skåret i meget tynde strimler eller finthakkede
10 store kapers, skåret i tynde skiver
1 rød peberfrugt, finthakket
1 pære, skåret i fine tern
saft og fintreven skræl af 1 økologisk citron
5 g frisk ingefærrod, finthakket
1 stang kanel, fintmalet (eller 1 spsk fintmalet kanel)
frøene fra 10 stk hel grøn kardemomme, fintmalede (eller 1 tsk kardemommepulver)
5 nelliker, fintmalede (eller ½ tsk nellikepulver)
1 spsk ahorn- eller dadelsirup
en meget lille smule hav- eller stensalt
en meget lille smule friskkværnet sort peber

Bland alle ingredienserne grundigt i en skål, og lad salsaen trække i mindst 8 timer i køleskabet inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her