Logo

Mulligatawnysuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En krydret og nærende suppe til 6 personer

 

1 mellemstor gulerod
1 mellemstort løg
1 mellemstor kartoffel
1 mellemstort madæble
2 spsk olie
2 fed presset hvidløg
1 spsk karry
3 dl tomatjuice
1 l grønsagsbouillon
salt og peber
 
Hak grønsagerne og æblet.
Varm olien op i en stor gryde og svits grønsagerne og æblet, indtil løget er klart.
Tilsæt hvidløg og karry og lad det koge under omrøring i 2 minutter.
Tilsæt al væden, og lad suppen koge op.
Skru ned for varmen og lad suppen simre under låg i 30 minutter.
Lad suppen afkøle lidt og purér den i blenderen lidt ad gangen.
Hæld suppen tilbage i gryden, varm den godt igennem inden serveringen og smag den til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her