Logo

Mozartkugler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g marcipan
75 g blød nougat
150 g overtrækschokolade
Pynt: guldstøv, krymmel
 
Skær marcipanen i 18-20 stykker og bred hvert stykke ud i hånden eller
på bagepapir til dobbelt størrelse.
Del nougaten i 18-20 stykker.
Læg et stykke nougat på hver stykke marcipan, og tril det til en kugle.
Dyp kuglern i smeltet chokolade og pynt med guldstøv eller krymmel

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her