1 aubergine
500 g kartofler
1 stort løg
1 fed hvidløg
2 peberfrugter
500 g hakket oksekød
1 spsk oliven olie
1 ds hakkede tomater
1 tsk timian
½ tsk muskatnød
3 dl yoghurt naturel
3 bægre pasteuriserede hele æg uden skal
2 spsk revet ost
Varm ovnen op til 200º.
Skær aubergine og kartofler i tynde skiver .
Kom kartoffelskiver i en gryde kogende vand, tilsæt salt.
Læg aubergine i et dørslag eller sigte over gryden med kartofler.
Læg låg på og kog kartofler i 8 minutter.
Læg de afdryppede aubergine og kartofler i et smurt, ovnfast fad.
Hak løg og hvidløg og skær peberfrugterne i strimler.
Svits kød i olie 4-5 minutter.
Tilsæt løg og hvidløg og svits i 2 minutter.
Tilsæt peberfrugterne og steg i 2 minutter.
Tilsæt tomater, timian og muskatnød og småkog i 5 minutter.
Hæld kød-grønsagsblanding over aubergine og kartofler.
Bland yoghurt og æg med 1 tsk salt, hæld det i fadet og drys med ost.
Bag ca. 15 minutter.