& friske krydderurter samt trøffelvinaigrette
(4 personer)
4 trimmede kalvebrisler (90 g pr. person)
2 spsk sherryvinaigre
1/1 l. god fjerkræfond
Olivenolie
Smør
Havsalt, friskkværnet sort peber
16 stk fillodej a 10 cm x 10 cm
Små, fine salatblade
Fine krydderurter
Trøffelvinaigrette:
1 tsk dijonsennep
3 spsk olivenolie
1 spsk sherryvinaigre
1 spsk cremefraiche 38%
1 spsk trøffelolie
Hakkede, friske trøfler
Steg først kalvebrislerne godt brune i olivenolie & smør, krydr med havsalt og friskkværnet peber.
Deglaser panden med sherryvinaigre og tilsæt f jerkræfond.
Braiser kalvebrislerne langsomt i ca. 40 minutter, til de er møre.
Hold brislerne varme og kog saucen ind til en dejlig konsistens.
Steg fillopladerne sprøde i klaret smør, krydr og hold varme.
Trøffelvinaigrette: Pisk sennep, olie, cremefraiche og vinaigre til dressing, smag til med trøffelolie, hakkede, friske trøfler, havsalt og peber.
Byg hver mille-feuille op som clubsandwich med 4 sprøde filloplader pr. person.
Læg en plade i bunden af tallerkenen med 1 skive brissel, lidt sauce og trøffelvinaigrette på.
Læg en plade ovenpå og start forfra. Pynt med salaten.