Logo

Meyers tunfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dåser tun i vand
1 hakket løg
1 æg
2 spsk hvedemel
½ dl mælk
2 tsk tørrret thimian
1 spsk sesamfrø
salt og peber
olie til stegning
 
Hæld tunen i en sigte, så væden kan løbe fra.
Tunen hældes i en skål og moses med en gaffel.
De andre ingredienser tilsættes.
Farsen røres og stilles koldt en ½ time, før den formes til frikadeller.
Steges gyldne i lidt olie.
 
Tips: For at få lidt grønt, kan man med fordel komme lidt hakket brændenælder, skvalderkål, persille eller purløg i farsen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (11 stemmer)
Siden er blevet set 3.355 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her