2 spsk smør.
500 g hakket oksekød.
1 stort hakket løg.
1 ds jalapeno dean dip.
1 ps. taco eller chili krydderimix.
1 ds flåede tomater.
1 ds hakket grøn chili.
1 tsk salt.
4 dl groft revet ost evt. hollandsk Gouda.
2 dl hytteost.
1 æg.
1 pk. taco shells eller nacho chips.
Svits kødet i smør sammen med løg. Tilsæt dean dip, krydderimix, flåede tomater, grøn chili og salt.
Lad det småkoge uden låg i 10 - 15 min. Rør af og til.
Rør halvdelen af den revne ost med hytteost i en skål.
Fyld ⅓ af kødblandingen i et ovnfast fad.
Fordel halvdelen af osteblandingen over kødet og læg et lag nacho chips eller stykker af taco skaller over.
Gentag med endnu et lag kød, osteblanding og nacho chips eller taco skaller.
Fordel resten af kødet og strø ost over.
Sæt lasagnen i ovnen i ca. 10 min ved 250ºC.
Tips: Inden servering pyntes lasagnen med nacho chips eller stykker af
taco skaller.
Serveres med grøn salat.