1 kg kyllingefilet i strimler
Olie til stegning
2 røde peber
2 løg
1 ps. fajitakrydderi
1 stort glas salsasauce med garlicsmag
2 dl vand
3 spsk hvedemel
mælk
salt og peber
10 stk tortilla
400 g revet ost
Hak rød peber og løg fint og svits det i madolie i en stor gryde.
Tilsæt kyllingestrimlerne og svits videre i ca. 5 minutter.
Tilsæt krydderipulveret og rør rundt.
Drys med 3 spsk hvedemel og vend rundt.
Tilsæt glasset med tacosauce og 2 dl vand og kog op.
Spæd med mælk indtil du har en konsistens som en god stuvning.
Lad blandingen koge for lavt blus i ca. 10 minutter og smag til med salt
og peber.
Tag et stort fad og smør det ind i madolie.
Nu skal lasagnen bygges op af tortilla, kyllingestuvning, ost og så forfra
igen.
Start og slut med tortilla.
Sæt lasagnen i ovnen ved 200ºC i 20 minutter.
Serveres med nachos og grøn salat.