Menuére stegte ålefileter med kryddersmør, selleri/squash tårn, spinat sauté, stegt rødløg og sauterede kartofler.
(3 couv)
780 g Ålefiler
1 fed Hvidløg
½ stk Selleri
½ grøn og ½ gul Squash
1 stk Rødløg
750 g Spinat
1 stk Gulerod
615 g Kartofler
1 stk Citron
175 g Smør
Diverse: Salt, peber, hvedemel, dild, persille.
Ållen flås, renses, skæres i fileter, kartofler sættes at kogning, selleri blancheres og squash sauteres med hvidløg og formes i tårn.Smør, dild, persille, salt og peber blandes og sprøjtes på citron skiver og sættes på køl.Gulerødder rives og gøres klar til friture stegning. Spinat vaskes og klargøres til sautering.Selleri/squash tårn steges i ovnen sammen med krydret rødløg, kartoflerne sauteres i smør, spinat sautéres for sig selv, ålle-stykkerne vendes i hvedemel og steges på panden med olie og klaret smør.