Logo

Medisterpølse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg magert svinekød
250 g spæk
salt og peber efter smag
lidt kold grundsuppe

Kød og spæk hakkes 2-4 gange gennem maskinen, æltes sammen med krydderier og suppe til en lind grød.
Stoppes i tyndtarme (medistertarme) og prikkes under stopningen. Tarmene må kun fyldes ¾.

Tips:
Hvedemel og løg kan tilsættes, og der kan bruges mælk i stedet for suppe, men hvis pølserne skal henkoges, må mælk og løg udelades.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 872 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her