Logo

Medister med bacon Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ m medister

1 kg kartofler

3 kviste timian

3-4 spsk smør eller olie

4 skiver bacon

salt og peber

 

Baconen brunes godt, hvorefter smør, medister og timian lægges på panden. Kartoflerne skrælles og koges.

Vandet hældes fra kartoflerne, som sættes i en lun ovn med en klat smør for at holde varmen.

Medisteren holdes ligeledes lun i ovn, mens du laver pandesaucen:

3-4 dl af kartoffelvandet hældes på panden sammen med 4-5 kartofler, som moses godt ud.

Tilsæt et par dl piskefløde, og lad saucen koge godt igennem.

Smag til med salt og peber og tilsæt kulør, hvis du vil have brun sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.705 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her