Logo

Mayonnaise - dansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk æggeblommer (past.)
¼ liter solsikkeolie  (2 ½ dl )
2 tsk eddike ell. vineddike
½ tsk dijon sennep
½ tsk sukker 
1 tsk citron
salt, peber
 
Start med 2 æggeblommer rør dem med 1 tsk vand og eddike i 5 min tilsæt nu olie i små mængder af gangen, gerne i dråber i starten.
Når der er ⅓ tilbage kan du hælde det i under stadig omrøring i en tynd stråle.
Det er meget vigtigt ellers skiller mayonnaisen.
Når al olien er kommet i, røres der i 5 min. hvorefter der kommes sennep, salt, peber og citron i.
Rør 1 gang mere og så er den klar til køleskab.
 
Tips: mayonnaisen er håndrørt, salt, peber og sennep er efter din smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her