Logo

Marksvampe med limecreme og kylling a la Cremefine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Til 4 personer)

400 g marksvampe
400 g kylling
2-3 limefrugter
flydende becel eller smør til stegning
1 bdt persille
2,5 dl Cremefine til Madlavning
Salt og friskkværnet peber

Marksvampene renses, skylles og lægges på et klæde.
Steg marksvampene hårdt i smør, hæld saften fra den ene lime på og vend limeskallen i til sidst.
Cremefine til Madlavning og saften fra den anden lime tilsættes.
Stuvningen koges tyk, og smages til med salt og peber.
Steg kyllingen i flydende becel eller smør.
Anret svampestuvningen i midten på en tallerken sammen med kyllingen.
Pynt med lime og lidt hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her