2 hele mørbrad
1 pose Santa Maria flydende Oriental marinade
2 ½ kg aspargeskartofler
1 l. piskefløde
3 fed hvidløg
salt
1 stk icebergsalat
½ pose rucola
1 grøn peber
½ agurk
2 dl små fine grønne ærter (frosne)
1 bdt forårsløg
2 spsk olivenolie
3 spsk balsamico eddike (hvid)
2 spsk sukker
salt
Skræl kartoflerne og skær den i skiver, kan vente i vand til de skal i
ovnen.
Kartoflerne drysses med salt og knust hvidløg og fløden hældes over.
Skal have 1 time ved 200ºC i ovnen.
Brug varmluft, så kan mørbraden være nedenunder.
Mørbraderne lægges i en plastpose med marinaden (skal ligge i
køleskabet i ca. 1 time).
Steges i ovnen nederste rille i 25-30 min.
Tag dem ud og lad dem trække under folie og et håndklæde for at holde på varmen.
Icebergsalaten snittes fint, grøn peber, agurk og forårsløg skæres i små
stykker.
Olivenolie, eddike, sukker og salt piskes sammen (skal smage sur/sødt)
og hældes over salaten.
Tips: Retten er meget let at gå til, og man kan have det hele i ovnen på
en gang.